Kina sommaren 2010 029
Då var det dags igen för vår träningsresa till Kina. Vi kommer att resa ut ifrån Oslo med anslutningsflyg från Stockholm, och Køpenhamn samt ev någon annan plats.

9.juli-25.juli 2020 (flight kommer)

I Beijing kommer vi til å bo i den sydvestlige delen av Beijing, i bydelen Fungtai.

All träning bedrivs utav kineser och det finns sparring/kineser till alla (trenere og spillere fra Shi Cha Hai Sport School vil fortsatt være tilgjengelige for oss). Det blir 11 pass/per vecka. Bra förberedelser är att rekomendera både vad det gäller fysiken och det rent bordtennismässiga.

När vi inte tränar så har vi chansen att se oss omkring i Beijing. Vi kommer att besöka de kända platserna som Himmelska Fridens Torg, Kinesiska muren, Förbjudna staden samt ett besök på den Olympiska stadion (Bird Nest). Dessutom finns det flera marknader som märkes kläder till ca 1/4 av vad vi betalar hemma.

Vi betalar i kinesiska yuan, 680 yuan för spelare och 500 yuan per dag för tränare/föreldrar. Detta betalas på forhånd/før reisen. Flyget ca 6.600 Norska kronor per biljett beroende på flygskatten då vi hämtar ut biljetten.

En träningstur på 15 dagar som är vanligt kostar totalt med flyg och fullpension ca. 16.500 NOK.

För detta får vi hotell ****, mat 3 ggr/dag, träning 2 ggr /dagen samt transporter till sevärdheterna.

Jag har blivit lovad ca 25 platser på skolan och principen först till kvarn gäller (minimum 10 spelare för att det blir resa). Finns det sedan föräldrar och ledare så är de också välkomna. Många familjer har genom åren taget detta som en semester resa, vilket har vart mycket populärt.

Frist för anmälan är 1.april 2020.

Visum söker ni på ambassaden och en inbjudan ifrån skolan skall ni få utav mig i maj månad att lägga till ansökan. De 25 st førsta är garanterade flygstol.

För mer information tag gärna kontakt med
Jan Berner Tlf: 0047 970 825 29  jan.berner@olympian.org

Välkomna !!

For utskrift klikk på PDF linken under

Inbjudan Beijing sommaren 2020

Reklame